Shell kort europa

Shell Card til person- og varebiler

Shell Card til person- og varebiler | Shell Danmark

Med Shell Card får du et benzinkort som kan lidt mere end det sædvanlige. … end 475 stationerog for opladning på mere end 275.000 ladepunkter i hele Europa.

Som erhvervskunde med Shell Card til person- og varebiler kan du tanke på mere end 470 stationer landet over.

Person- og varebiler | Shell Erhverv – Shellservice.dk

Shell Card Privat | Shell Danmark

Shell Card giver også adgang til +300.000 ladepunkter i Danmark og resten af Europa. Oplad på stationer med Shell Recharge og hos andre operatører som …

Med Shell Card får du et benzinkort som kan lidt mere end det sædvanlige. Kortet er gratis og du kan bruge det til at betale for brændstof og bilvask på mere end 475 stationerog for opladning på mere end 275.000 ladepunkter i hele Europa.

Slut med euroShell card – FDM

7. sep. 2022 — Ud over at klare betaling hos alle de mest udbredte ladeoperatører i Danmark, åbner Shell Card nu også døren for opladning i Europa.

Benzinkort Europa privat – Læs mere om dette her!

Shell Card åbner nu døren til over 275.000 ladestandere i Europa | Shell Privat

Mulighed for oplade din el- og hybridbil på +300.000 ladere i hele Europa. Det er nemt at bestille et Shell Card online direkte på Shellservice.dk.

Shell Card Privat – Bestil brændtofkort med mange fordele

Slut med euroShell card | FDM

Hvis du vælger ‘I Danmark og i Europa’ kan kortet også benyttes på Shell stationer og til vej- og broafgifter i Europa. DLG/Shell kortet udbydes af DCC Energi …

Efter 10. december kan private ikke længere bruge deres euroShell card til at betale for brændstof på selskabets stationer i Europa.

DLG/Shell kort

Benzinkort Europa privat – Læs mere om dette her!

Spar penge med PlusKort Shell Card, når du tanker bilen. Med et Pluskort Shell Card kan du tanke hos både Shell, Q8 og F24. På alle stationer sparer du 20 …

Benzinkort Europa privat er svært, at finde da de fleste tankstationer ikke tilbyder dette. Du kan læse mere om dette her!

Få et PlusKort Shell Card med rabat på benzin og diesel

Shell Card Privat – Bestil brændtofkort med mange fordele

Bestil et Shell Card Privat i dag og få mulighed for at tanke på mere end 230 Shell stationer med rabat. DCC Energi driver Shell stationerne i Danmark.

DLG/Shell kort – DLG

DLG Energi giver dig en række fordele ved at tanke hos Shell i hele Danmark. Læs mere om hvilken pris du kan få ved at bestille et DLG/Shell kort.

PlusKort | Forside

PlusKort er Fagbevægelsens Fordelsprogram. Med PlusKort får du rabatter i mere end 1300 forskellige butikker og webshops.

Keywords: shell kort europa, shell kort circle k, hvor kan shell kort bruges, hvor kan man tanke med shell kort